Producten voor zaden netherlands (4)

Venkelzaad - HoReCa

Venkelzaad - HoReCa

Dillezaad wordt al lange tijd toegevoegd aan bijna alle pekel- en inmaakproducten. In potten met ingemaakte en gepekelde komkommers, tomaten en paprika's worden hele schermen met zaden geplaatst, terwijl alleen de zaden worden gebruikt in zuurkool. Dillezaad past goed bij vlees- en visgerechten, elke groentestoofpot, en vooral bij gerechten met erwten, bonen en linzen. Gebruik voor Sauzen, soepen, conservering, vleesgerechten, gevogeltegerechten, bijgerechten. Smaak Kruidig Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 16 Vetten (g / 100g)… 15 Koolhydraten (g / 100g)… 12 Energiewaarde (kcal / 100g)… 250
Mariadistelzaad voor Germinatie 100g

Mariadistelzaad voor Germinatie 100g

Mariadistelzaad is de belangrijkste ingrediënt in veel verschillende farmaceutische producten voor de preventie en behandeling van ziekten van de lever, galblaas en de galwegen. Gewicht: 100 g
Saffloer - Oliezaden

Saffloer - Oliezaden

Saffloer – een oude olie- en verftelcultuur. Het wordt gebruikt als oliezaad, de olie wordt gebruikt bij de productie van margarine. Producten die zijn gemaakt van saffloerverf, saffloerolie wordt vooral gewaardeerd in de cosmetologie. Het is verzadigd met linolzuur (ongeveer 80%), dat niet in het lichaam wordt gesynthetiseerd. Linolzuur geeft elasticiteit aan bloedvaten, reguleert belangrijke processen in het lichaam, heeft een hydraterend effect en een hoge doordringbaarheid. Saffloerolie heeft een verzachtende, versterkende en voedende werking op de huid, normaliseert cellulaire functies, verbetert de bloedcirculatie, heeft een ontstekingsremmend effect en een hoge waterbindende en vochtregulerende capaciteit. Bovendien dient saffloerolieverf als een actieve geleider van andere componenten van cosmetica naar diepere lagen van de huid.
Dillezaden - HoReCa

Dillezaden - HoReCa

Een krans van stelen en takken van dille in het Romeinse Rijk werd uitgereikt aan onderscheiden gladiatoren. Gebruik voor de bereiding van salades, voorgerechten, soepen, tweede lunchgerechten. Gebruik voor Warme en koude sauzen, soepen, vleesgerechten, gevogeltegerechten, visgerechten, eiergerechten, evenals voor het inmaken. Smaak Bitter gras Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 16 Vetten (g / 100g)… 15 Koolhydraten (g / 100g)… 12 Energiewaarde (kcal / 100g)… 250
Vergelijkbare zoekopdrachten